Thursday, 9 April 2009

Picnic in your living area.. (What to do during recession.. huhuhu)

Bila kakak dan adik main sama2.. sejuk hati Mama Ayah tengok..
btw ini gambar2 lama..





video

8 comments:

  1. ala fatin, comey nye farzana n farizah main sama2...tak sabar nak tggu my hariz besar, so that boleh teman kakak fatin main...hehe..tapi takleh la mcm farizah n farzana kot...farizah farzana dua2 girl...tak tahu apa gaya hariz nanti kalau kakak fatin ajak main sama2...la ni, ibu n baba yg jadi teman fatin main...

    ReplyDelete
  2. bagusnya anak-anak fatin ya. main sama-sama, makan pun sama-sama. tak pernah gaduh ke dorang berdua ni?

    ReplyDelete
  3. byk games yg mereka boleh main sama2, fatma.. specially time kecil.. bila dah besar.. maybe ade kecenderungan yg berbeza.. ie main bola, main doktor2.. huhu.. or belajar iqra, abc n no sama2.. huhuhu.. mesti cute kan..

    actually dulu farzana n farizah tak main sama2 sgt.. farzana more to jealous bila farizah dpt attention.. biasa laa.. anak pertama.. tak biasa share lagi.. and sekarang fatin hadapi masalah yg sama dgn farizah bila ade hariz.. cuma farizah tak jeles.. (maybe sbb biasa share) cuma demand attention.. later.. slowly.. bila farzana dah boleh terima farizah.. dah besar sikit.. dah makin pandai.. farzana suka main dgn farizah.. sampai kadang2 nangis n sedih bila farizah tak nak main dgn dia.. emo la pulak kakak pun.. specially bila kakak ade masalah dgn kwn2 kat school.. adik farizah la kwn dia pula.. huhuhu.. budak2..

    thanks lah! cepat2 abiskan phd.. then boleh la cari kawan utk zahraa.. ehehhe..

    mama danish&sarah, mahunya tak bergaduh.. time baik.. baik laa.. actually farzana yg nak main picnic2.. lepas dia dah apar selimut n letak semua.. adik dtg.. kami suruh dia main sama2.. selalu tak kasik adik join sbb adik tak pandai main.. buat sepah n serabutkan jer.. sekarang dah pandai.. seronok tgk.. tuh yg cepat2 suruh ayah amik gmbr/video tuh..

    ReplyDelete
  4. hehheheh cumel2
    sisters mmg best buddy.. camne2 gaduh pun, kejap je dah baek balik kan?
    that's why me & Dikda always saling membully, coz we know we love each other no matter what.. hahahahha..
    btw setuju, mmg bagus xtvt ni di mase2 recession (saw almost similar entry in Nina's blog ;) )

    ReplyDelete
  5. haha.. fz.. m not doing lists in what to do during recession.. just wanna post entry dua beradik.. (tp saje wat gimmik.. terpaksa picnic kat living) huhuhu.. m as usual mesti yg terangkan.. hahahaha.. nak gelak sbb teringat cpc n keliru..

    ReplyDelete
  6. pandai kakak ajar adik main masak-masak..huhu

    ReplyDelete
  7. oh, dorang mmg selalu main masak2.. smpi mama ayah pun dorang hidang..

    ReplyDelete